BO’LAJAK MUHANDISLARNI KASBI FAOLIYATGA TAYYORLASHDA VIRTUAL TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Murodova, Aziza (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqola Immersive Virtual Reality (VR) ta'lim sohasida qabul qilinishining dastlabki kunlarida. Ushbu tadqiqot sinflarda o'rganish va talabalar tajribasini o'zgartirishda VR afzalliklarini tushuntirishga qaratilgan. Аннотация. Эта статья написана на заре внедрения иммерсивной виртуальной реальности (VR) в образовании. Целью данного исследования является объяснение преимуществ виртуальной реальности в преобразовании обучения и опыта учащихся в классах. Annotation. This article is in the early days of Immersive Virtual Reality (VR) adoption in education. This study aims to explain the benefits of VR in transforming learning and student experiences in classrooms.