AVTOMOBIL DVIGATELINI SOVUTISH TIZIMI HISOBINI TAHLILI - Kenjayev , Xusniddin; Oribjonov , Valixon (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada avtomobil dvigatelini sovutish tizimini tahlili ya’ni sovutish tizmini radiatorini hisobi, termostatni ishlash uslubi va sovutish tizmining hisobiy unumdorligini aniqlash metodikasi haqida ko’rsatmalar berib o’tilgan.