FERULA TADSHIKORUM PIMENOV TURI URUG‘LARINING MORFOLOGIYASI VA UNUVCHANLIK BIOLOGIYASI - Avalbayеv, Olimjon (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ferula tadshikorum Pimenov turi urug‘larining morfologiyasi va unuvchanlik biologiyasi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Аннотация: В этой статье представлена информация о морфологии и биологии прорастания семян вида Ferula tadshikorum Pimenov. AnnotationThis article presents information about the morphology and the biology of the seed of the species Ferula tadshikorum Pimenov.