ARALASH TA’LIM TEXNOLOGIYALARI VA ULARNING BO‘LAJAK MUHANDISLARNI TAYYORLASHDAGI O‘RNI - Panjiyev, Ulug‘bek (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Ushbu ishda aralash ta’lim texnologiyasi tushunchasi haqida fikr yuritilgan, ushbu ta'lim texnologiyasini ta'lim jarayoniga joriy etishning shart-sharoitlari, afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilingan, shuningdek, aralash ta'limni amalga oshirishda talab qilinadigan kompetentsiyalar va o‘qituvchining roli tahlil qilingan. Аннотация В данной работе рассмотрено понятие технологии смешанного обучения, проанализированы условия, преимущества и недостатки внедрения данной образовательной технологии в учебный процесс, а также проанализированы компетенции, необходимые при реализации смешанного обучения и роль преподавателя. сделанный Annotation In this work, the concept of blended learning technology is considered, the conditions, advantages and disadvantages of introducing this educational technology into the educational process are analyzed, as well as the competencies required in the implementation of blended learning and the teacher's role are analyzed. done