BО‘LАJАK MUHАNDISLАRNING STANDARTLASHTIRISH VA METROLOGIK TA’MINOT SOHASIDAGI KASBIY KOMPETENSIYALARINI STRUKTURASI - Usanov, Mehriddin; Nosirov, Jahongir (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya Ushbu ishda texnika oliy ta’lim muassaslari 60711300 – Metrologiya, standartlashtirish va mahsulot sifati menejmenti ta’lim yo‘nalishi talabalarining standartlashtirish va metrologik ta’minot sohasidagi kasbiy kompetensiyalari strukturasi haqida fikr yuritilgan. Аннотация В данной работе рассмотрена структура профессиональных компетенций в области стандартизации и метрологического обеспечения студентов высших технических учебных заведений 60711300 – Метрология, стандартизация и управление качеством продукции.