ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ КАПИТАЛ И ТЕНДЕНЦИИ ЕГО РАЗВИТИЯ - Цой, Марина (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Аннотация Рассмотрен человеческий капитал как важная составляющая обеспечения конкурентоспособности экономики любого государства, составляющие факторы, оказывающие влияние на тенденции его развития. Annotatsiya Ushbu maqola inson kapitali har qanday davlat iqtisodiyotining raqobatbardoshligini ta'minlashning muhim tarkibiy qismi ekanligi va uning rivojlanish tendensiyalariga ta'sir qiluvchi omillar sifatida ko'rib chiqiladi. Annotation This article considers the fact that human capital is an important component of ensuring the competitiveness of the economy of any state and as factors affecting its development trends.