OʻZBEKISTON SHAROITIDA XOTIN-QIZLARNING STEM SOHASIDAGI ULUSHI - Aripova , Gulnora (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada mamlakatimizda xotin-qizlarning STEMdagi faolligi va muammolarni yechish mexanizmlari yoritilgan. Аннотация В данной статье описаны активность женщин в STEM в нашей стране и механизмы решения проблем. Annotation This article highlights the activity of women in STEM in our country and mechanisms for solving problems