AVTOMOBILNING PROFIL O’TUVCHANLIK XUSUSIYALARINI TAHLIL QILISH VA BAHOLASH - Umirov , Ilhom; Shukurov, Shoxzod (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada avtomobilning sifati, avtomobil transporti vositalari turli tuman ekspluatatsiyaviy sharoitlarga tez va onson moslasha olishi haqida ma’lumotlar hamda avtomobilning profil o’tuvchanlik xususiyalarini tahlil qilishga doir masalalar yoritilgan. Аннотация В этойстатьерассматриваютсявопросы, связанные с качествомавтомобиля, информациейо том, как автомобильныетранспортныесредства могут быстрои легко адаптироваться к различнымрайоннымусловиям эксплуатации, а также анализ характеристик проницаемости профиляавтомобиля. Annotation This article covers information about the quality of the car, the speed and onson adaptability of road vehicles to various district operational conditions, as well as issues related to the analysis of the profile permeability characteristics of the car.