CHORRAHADAGI HARAKAT MIQDORI VA TARKIBINI ANIQLASH JIZZAX SHAHRI MISOLIDA - Pardaboyev , O’tkir; Rasulova , Mahliyo (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Annotatsiya Avtomobillashtirishning keskin o‘sishi bilan yirik shaharlarda yo‘l harakati xavfsizligini tashkil etish eng asosiy vazifalardan bo‘lib, soha mutaxassislari uchun dolzarb mavzulardan biridir. Аннотация В условиях быстрого роста автомобилей организация безопасности дорожного движения в крупных городах является одной из важнейших задач и является одной из актуальных тем для специалистов данной области. Annotation With the rapid growth of automobiles, the organization of road safety in large cities is one of the most important tasks and is one of the urgent topics for specialists in the field.