ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИНИ МОТИВАЦИОН ОМИЛЛАР АСОСИДА РИВОЖЛАНТИРИШ УСЛУБИЁТИНИ КУЧАЙТИРИШДА БОШҚАРУВ МУАССАСАЛАРИ ТАЪСИРИНИ ПАСАЙТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Джамолов , Ўткир (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Аннотация. Мақолада кичик бизнес ва хусусий тадбиркорликни ривожлантиришга Давлатимиз раҳбарининг эътибори, тадбиркорлик фаолиятини мотивацион омиллар асосида ривожлантириш услубиётини кучайтиришда бошқарув муассасалари таъсирини пасайтириш йўллари ҳақида фикр юритилган. Аннотация. В статье рассматривается внимание главы государства к развитию малого бизнеса и частного предпринимательства, пути снижения влияния институтов управления в укреплении методологии развития предпринимательской деятельности на основе мотивационных факторов. Annotation. The article reflects on the attention of the head of state to the development of small business and private entrepreneurship, ways to reduce the impact of management institutions in strengthening the methodology for the development of entrepreneurial activity on the basis of motivational factors.