ISHLAB CHIQARISHNI TASHKIL ETISHDA YANGI USULIGA O’TISHI MUAMMOLARI - Siddiqov, Mo‘minjon; Ergashev, Gʻayratjon (SAMBHRAM XABARNOMASI, 2024)
Аnnotatsiya Ushbu maqolada qurilish sohasida qurilish-smeta hujjatlarini tayyorlashning yangi usuliga o‘tishga doir masalalar, shuningdek , ularni qabul qilishda “Qurilishda loyiha-smeta hujjatlarini tayorlashning yangi usuliga o‘tish” borasida fikr bildirilgan. Аннотация В данной статье рассматриваются вопросы, связанные с переходом на новый метод подготовки проектно-сметной документации в сфере строительства, а также «Переход на новый метод подготовки проектно-сметной документации в строительстве» при их принятии. Annotation This article discusses issues related to the transition to a new method of preparation of construction-estimate documents in the field of construction, as well as "Transition to a new method of preparation of project-estimate documents in construction" in their adoption.